Hoe werkt theeblaadjes lezen?

04-04-2016 21:07

Iemands theeblaadjes lezen is een eeuwen oude kunst, die ik graag weer op de kaart wil zetten in onze moderne tijd.

Relaxen met een heerlijk kopje thee met iemand die vragen stelt is een goede manier om even te ontsnappen aan de hedendaagse hectiek. De gesprekken die ontstaan tijdens een lezing geven vaak een gevoel van geluk. Al was het maar even om gewoon met een goed gesprek bezig te zijn, van mens tot mens met elkaar communiceren.

De hoogtijdagen van theeblad lezingen waren in de Victoriaanse tijd. Met de komst van het theezakje en modern entertainment als video, internet, mobiele telefoon enzovoort, liepen de lezingen terug.
Maar nu de losse thee weer helemaal terug is, komen ook de oude ambachten weer terug, zo ook het theeblad lezen.

Er is een hele grote groep mensen die behoefte heeft om te ontsnappen aan alle druk en stress van deze tijd. Een groot pluspunt van jouw theeblaadjes laten lezen is dat het je eigen ontwikkeling stimuleert, het bevordert je creatieve visualisatie. De symbolen in het kopje helpen jou om je te focussen op het onbewuste deel van jezelf. Hierdoor wordt je bewustzijn groter.

Tja ik zie je eigenlijk al wat vertwijfeld kijken, maar lees nog even door. Want de grote vraag is natuurlijk, hoe werkt het dan?
Ik zal het uitleggen.

Er is meer dan het oog kan waarnemen. En de voorspellingen die ontstaan na een theeblad lezing zijn eeuwenlang uitgevoerd met hele goede resultaten. Alhoewel het onder waarzeggerij viel en verboden was om uit te voeren, werd het erg veel in het geheim gedaan.
Tegenwoordig weten we beter.
Het is een feit dat jij, ik, de buurman enzovoort allemaal kennis bezitten voor de toekomst. Dat komt omdat wij allemaal met elkaar verbonden zijn en met de kosmos(heelal)
Denk maar eens aan de theorie Six degrees of separation. nl.wikipedia.org/wiki/Six_degrees_of_separation_(theorie) de link voor de geïnteresseerden.
Deze theorie wordt vaak gebruikt als synoniem voor “een kleine wereld” of “dit komt me bekend voor” of “ik had al zo’n voorgevoel” Dit hebben we allemaal wel eens meegemaakt.
Sommigen denken dat door deze theorie er aan de natuurkunde een nieuwe wetenschap is ontstaan genaamd Kwantumfysica.

Door deze nieuwe natuurkundige wet weten we dat alles met elkaar verbonden is. Dat komt door energie. Alles is energie en alles heeft trillingen. Wat vast staat is, dat er meer is tussen hemel en aarde! En dat is wetenschappelijk bewezen.
Is je interesse gewekt, lees dan onderstaande link.
Want op deze manier gaat het Theeblaadje lezen ook in z’n werk. Ieder mens heeft zijn eigen energieveld. Die energie kan vertaald worden naar symbolen in de thee, welke zich vormen na het drinken ervan. Thee kan indrukwekkend goed energie opnemen. De symbolen hebben een bepaalde betekenis en dat zegt dan weer iets over jezelf!
krachtvanbewustzijn.nl/science/kwantumfysica/


Wil je meer weten over thee of over mij, bezoek dan www.teamarket.nl

Groetjes Liesbeth

Contact

magie van thee 0572330626 info@teamarket.nl